Yes, they are mine!

I don't know how it all started,  but  my mom found out for decoupage hobby. She was painting and decorating beautiful pieces  such as flowerpots, vases, bowls and other things. And i saw it that i can use those acrylic colors even for a wood. So i bought simple wooden bracelets and began to paint. All those bracelets are painted by me, and were my ideas, i hope that you like it, cant wait to hear your opinions! :)

 Narukviceeee, obožavam ih, ne znam ni sama koliko ih imam, ali sam ovim samo proširila svoju kolekciju!  Moram prvo da se zahvalim mami jer da nije bilo nje, ne bih ni znala da mogu da uradim ovako nešto! :) Hvalaaa! :) Kad je počinjala da se zanima za decoupage tehniku, nisam imala čak ni želju da pogledam šta je to što je toliko zainteresovalo, malo po malo sakupila je sve potrebne stvarčice i započela da ukrašava razne predmete iz grnčarskih radnji. Za one koji ne znaju u pitanju je tehnika bojenja grnčarije ili predmeta od nekog drugog materijala a kasnije i lepljenje salveta specijalnim lepkom za tu istu podlogu. Efekti su neverovatni, neke stvari su ispale kao da su rukom crtane! Ponovo sam se vratila u detinjstvo sakupljajući razne salvete! :) Ako budete zelili mogu da postavim i par sličica svega što je napravila !
E sad o narukvicama...ko je bio kod Kineza video je da u nekim radnjama postoje razne drvene narukvice, pored tih u boji postojale su i obične drvene koje nisu imale ni boju a ni lak. Kupila sam par komada kako bih probala, i onda sam videla da je moguće svašta uraditi sa njima. Nekoliko narukvica sam prodala, nekoliko poklonila i onda sam rešila da ostale zadržim za sebe kako bi ih samo ja imala! :) hehe...Boje koje sam koristila su akrilne, marke Americana koje se mogu koristiti na raznim materijalima. Prvo sam želela da budu mat, ali kada sam shvatila da su osetljive i da bi se boja lako skinula, morala sam da ih premažem i zaštitnim slojem. Tako da su sada mnogo sigurnije od ljuštenja . Mada ih ja i dalje pazim.Crtala sam običnim četkicama, a linije ni sama ne znam kako sam izvukla, znam da nisu najsavršenije ali sam se trudila da budem što preciznija :) Neke sam uslikala više puta, kako bih vam pokazala moj izbor kombinacija i koliko ima mogućnosti!I ne mogu da vam kažem koja mi je omiljena sve su mi divne!!! I da ...moje su! :)  Mogu da se šepurim sa njima! :) Jedva čekam da čujem vaše mišljenje!

0 comments:

Post a Comment