Jacobs Fashion Selection ( 2nd day)


Laguna fashion show

                                                                         Suzana Peric


                                                           Aleksandra Melnichenko                                                               blazer: Zara,
                                                              dress: no name, 
                                                              leather belt: vintage,
                                                              tights: calzedonia, 
                                                              boots: zara, 
                                                              earrings: breil, 
                                                              bracelet: breil and vintage
                                                              ring: no name, 
                                                              photographer: Olja S. ( all pictures were taken by Olja S.)
Ok, this was one great night, with lots of things, but not so many fashion! First show was the show of publishing house Laguna, and they tried to make connection with fashion and characters from their books! Those people on the runway are Serbian celebrities, and there were here to support our writers! This was in one way lovely but not so fashionable! :)
The second show was the show of Suzana Perić , she is well known designer here and in Germany too! Our famous and rich people love to wear her clothes! This period of night was a little bit more interesting because of the audience , and people who were sitting in  front row! :) So many famous people from Serbia, singers, actors, writers, athletes, businessmen, etc. We even got that great shoot of  Aleksandra Melnichenko, who was there for couple minutes, and she left after she found out that someone took her place! :)
I don't have pictures from last show of young designers Dragana Dosen and Sanda Simona Jankovic, because the battery was too low! But that girl Sanda has great pieces, and i would love to wear them! I would try to find pics from this show and post them! Thank you for reading! :)

Uh..odakle da počnem....Sve tri revije su održane u prelepoj balskoj dvorani Doma garde, za prvu reviju smo imali takozvana vip mesta, i zbog toga su slike tako dobre! :) Bilo je simpatično, po meni više događaj za sajam knjiga, jer mode skoro da nije ni bilo, ali  je to naravno  moje  mišljenje! Može da prođe kao zabavno!
Poznate ličnosti su pokušavale  da što bolje i vernije prikažu knjige naših pisaca, svako od njih je prošetao pistom, dok je pisac tog dela koji se predstavlja čitao njemu zanimljivi odlomak! Da me neko pita, da li sam zapamtila nešto...hm....možda  kada je Ružica Sokić čitala deo koji je posvećen njenoj majci.
Početak druge revije, obeležilo je što je Aleksandra M. proletela dvoranom, sa svojim telohraniteljima i kada je shvatila da je neko drugi na njenom mestu, odmah odjurila u nepoznatom pravcu ( verovatno u neki skromni dom) !U prvom redu je bilo dosta poznatih ličnosti, koji poštuju, cene, kupuju SP odeću,bla, bla, bla,  bilo je tu od svih brendova po malo LV, Chanel , Hermes, što se može i videti na slikama....uh... Sama revija mi se ni malo nije dopala, po neka dobra kožna jakna, jedne pantalone i to je to!Pamuk, čipka, bukle, koža, krzno, saten, saten, saten.....ranije kolekcije su mi se više sviđale! I naravno revija je morala da kasni!
Mislim da ni ne znam kada je počela treća, ali daleko od predviđenog vremena, i pošto skoro nikoga nije zanimalo od estradnih ličnosti da ostani i isprati mlade kreatore, dobila sam mesto za prvi red! :) Jeee...samo nigde kamere da to i zabeležim! :) Revija Dragane Došen mi se nije svidela, bilo je takođe dosta satena, sa nekim čudnim performansom, devojke su nosile padajuće/klimajuće štikle ( svaka im čast kako su to izdržale) ali sve u svemu ličilo je barem na reviju, a ne na zabavu za masu! Sanda Simona Janković me je oduševila sa nekoliko komada, odlični sakoi/jakne, i par haljina ulepšalo je veče! Vredelo je ostati do samoga kraja!
Da li vidite još nekoga u publici?! :)
E sada, jedno veliko, veliko, najveće hvala mojoj divnoj drugarici Olji i njenom umeću za fotoaparatom jer da nje nije bilo ja ne bih imala sve ove fotografije!!!!! Ljubiiim te punooooo! hvala i ostalima koji su bili sa nama! :)

0 comments:

Post a Comment