Cute pottery!

Without any explanations , short post with couple pictures, pottery & decoupage technique! I wanted to share this only because im proud of my mothers hobby! :)
 Iako je samo jedna osoba izrazila želju da pogleda ( da, da Leyla) šta je to što je moja mama pravila i kako je rešila da se zanima kada ima slobodnog vremena, kada sam sklopila sve sličice ipak mi je bilo mnogo slatko i želela sam da vam pokažem. :)
Napravljeno je još mnogo toga, a slučaj je kao i kod narukvica, deo je prodat,  deo poklonjen, i nama je ostalo samo par komada za kućnu upotrebu. Čak se dešavalo da je dobijala i porudžbine jer su ljudi želeli da imaju ovakve originalne poklone. Kao što sam već objasnila u pitanju je decoupage tehnika, a upravo ovako izgleda grnčarija posle. Kombinacija ima bezbroj, onoliko koliko ima boja, različitih salveta i vaših ideja naravno da sve to uklopite. Ima dosta sajtova koji objašnjavaju detaljnije kakav je ceo postupak, pa ako se neko zainteresuje imaće mnogo toga da pronađe i naravno pročita! Pored kutijica za nakit, saksija i raznih vaza, napravila je i za moju sobu ove divne kuglice koje su odlican ukras!
Nadam se da će vam se svideti, čekam vaše mišljenje! :)
                                                                                                                                    

0 comments:

Post a Comment