One item - five looks , how to wear leopard pants ....

                                                                                                 CLICK TO SEE MORE

                    you can see the whole outfit posts HERE, here, HERE, here and HERE ....

From today, we will have new label here , called "One item.." , where i will show you how i wear one piece in many ways. I had something similar on my mind, and after i saw this section on one of the blogs that i read occasionally, i knew  immediately how to do it. Every time when i gather three or more different looks with one specific item i will post it, so you can see in one place and maybe get some inspiration.
Today, im showing you leopard pants, one autumn and four spring/summer looks.
How to wear it: with high heels, sneakers or ankle boots, basic tees, blazers, cardigans, with little bit of accessories, and you are ready to go!
Leopard harem pants did their job! Comfortable, easy to match, light fabric, they are perfect for creating outfits.

Od danas, još jedna rubrika na blogu "One item ..." kroz koju ću vam pokazivati kako nosim određeni komad odeće i na koliko načina.  Dugo sam imala nešto slično na umu, ali nisam bila sigurna kako da  sprovedem u delo, sve dok nisam naišla na istu rubriku na jednom od stranih blogova koje povremeno pratim. Svaki put kada sakupim tri ili više "outfit-a" u kojima sam koristila isti odevni predmet, objaviću u okviru jednog posta. A zahvaljujući tome, možete da steknete utisak koliko je neka stvar dobra za kombinovanje , kako da je maksimalno iskoristite  i da li vam je potrebna u ormaru.
Kao prve u ovoj rubrici, pojavljuju se leopard "harem" pantalone oko kojih su mišljenja podeljena. Nekima se dopadaju, dok drugi smatraju da nisu primerene zbog "vrećastog" oblika. Ja sam svakako od onih koje su ih prihvatile, naročito zbog udobnosti. Ukoliko se još desi da pronađete neke od prirodnog materijala, razumećete o čemu vam govorim. :) Pred vama se nalazi pet kombinacija, jedna jesenja i četiri prolećno/letnje. Nosila sam ih uz cardigan, parku, sako, najjednostavnije majice, sandale, kratke čizme pa čak i patike. A postoji još par varijnti koje do sada nisam slikala.
Naravno, za svaku situaciju, instituciju, dogadjaj, postoji neki kod oblačenja, pa tako  tvrdim da nešto slično, naročito sa printom niko ne bi obukao za neki važan poslovni sastanak, prijem ili sud.
Ali isto tako, ako ukombinujete crne, sa nekim blejzerom, salonkama, basic majicom, i diskretnim nakitom, možete ih poneti i za ozbiljnije prilike.
Nadam se da će vam se dopasti nova rubrika, i da ćemo zajedno razmatrati koje su sve mogućnosti za kombinovanje jednog odevnog predmeta ... :)

0 comments:

Post a comment